רמי

קיצור הליכים לילדים בגירים

שלום . במידה ולי ולאשתי יש אזרחות ודרכונים פורטוגלים הדבר מקצר את ההליכים לילדיי הבגירים ? האם צריך להגיש שוב את כל המסמכים מההתחלה או שמא הקהילה והשלטונות הפורטוגליים מסתמכים כבר על מה שנמצא ברשותם ? האם חייבים להמשיך עם אותו משרד עו"ד שטיפל בבקשה שלי או שמא ניתן לשכור משרד אחר שיבצע זאת על העץ הקיים במרשם הפורטוגלי תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

כל בגיר צריך לעבור את ההליך באופן מלא. כל אדם, בגיר או קטןין, עומד בפני עצמו. מכאן- וודאי שאין חובה שאדם אחד ייוצג ע"י עורך דין שאין הוא חפץ כי ייצגו. מנגד, יש גם יתרונות לכך שאותו עו"ד מייצג חבר נוסף לאותה המשפחה. בהצלחה.