גיא

תעודת יושר של עובד בחו"ל

שלום, אני מעוניין להוציא דרכון פורטוגלי, הבנתי שהיות שאני עובד הרבה בחו"ל ובדרכון שלי ישנן הרבה מאוד חותמות ממדינות שונות ובעיקר בולגריה, ככל הנראה הפורטוגלים יבקשו ממני להביא תעודת יושר מהמשטרה הבולגרית. זו פרוצדורה שאני לא בטוח שקיימת שם (לא שיש לי שם בעיות, פשוט לא נראה שאפשר לקבל כזו תעודה). האם הדבר נכון? האם יש צורך להוציא דרכון חדש כדי להמנע מהוצאת תעודת יושר בבולגריה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

גיא שלום, ניתן בהחלט להוציא תעודת יושר בבולגריה. יחד עם זאת, לאור האמור בשאלתך, איני בטוח שתידרש לכך. בכל מקרה תצטרך לפרט את המדינות בהן היית בדו"ח כניסות ויציאות.