אורלי

תעודת יושר מארה"ב לאזרח ישראלי להוצאת דרכון פורטוגלי

אנחנו , כמשפחה, בתוך תהליך של הוצאת דרכון פורטוגלי. הבן שלנו שהה בארה"ב חצי שנה בשנת 2016. כרגע הוא בסינגפור. בסינגפור הוא מוציא תעודת יושר. איך יוכל להוציא תעודת יושר על השהייה ב 2016? האם הוא יכול להוציא תעודת יושר כשהוא מחוץ לארה"ב? לא הייתה כל בעיה שם ויש לו ויזה בתוקף אך לא ברור לי האם צריך ומה התהליך?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום לבני המשפחה, ניתן להוציא תעודת יושר פדראלית בגין השהות בארה"ב. מהעולה בשאלה אני סבור שהדבר הכרחי לשם אישור בקשת האזרחות בפורטוגל. בהצלחה.

איה

בדיוק אותה שאלה יש לי - למי פונים בכדי להוציא תעודת יושר מהמשטרה בארצות הברית ?