גיל

אישור רשמי מהקהילה היהודית

קיבלתי אישור רשמי מהקהילה היהודית בפורטו,אני ללא עבר פלילי,והדרכון שלי כולל יציאות וחזרות קצרות לחו"ל,וכל המסמכים שביקשו מוכנים לשליחה לשגרירות הפורטוגלית.מה הסיכויים שאני אקבל אזרחות פורטוגלית והאם יש סיבה שאני לא אקבל.תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

בהסתמך על הפרטים שבשאלתך, יש להניח שהכל בסדר ובתוך שנתיים תהיה אזרח פורטוגלי, אלא אם יחולו החמרות או שינויי מדיניות בדרך

נדב

שיהיה לך דרכון פורטוגלי כבר לא יהיו לך חותמות של יציאה וכניסה לאירופה, כי נכנסים בלי ויזה לאזור שנגן רק עם תעודת זהות. וככה יש לי דרכון ישראלי ריק מחותמות כי אני נוסע רק לאירופה. וביציאה מישראל השוטרת גבולות בשוק. במחשב כתוב שיצאתי ואין אף חותמת בדרכון. בארץ הכל בפתקים כי זה לצורך מניעת בעיות למי שבא מחו"ל בגלל חותמות אסורות מעשראל בכניסה למדינות ערב. וככה זה ממשיך. גם הנסיעות לארצות הברית ויזה אלקטרונית בדרכון הםורטוגלי . כך שגם הכל לא בישראלי. וששוטרת הגבולות תתפוצץ. כי ניסתה למצוא סיבה לקרוע לי את הדרכון ולא נתתי לי לה . הוא לא ביומטרי.