יוסף

ראיתי שפורסם כתבה חדשה האם יש מה לדאוג .

ראיתי שפורסמה כתבה האם יש מה לדאוג https://portugalisrael.com/%d7%a2%d7%a0%d7%a3-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%90%d7%96%d7%a8%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%95%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a2%d7%99%d7%9d/

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שבוע טוב, אמנם ניתן להבין שמדובר בכתבה שיווקית "מטעם", אך יש בה אמת. מגיעים אלי לא מעט אנשים שהגישו לבד או באמצעות כל מיני גופים המתיימרים לטפל בהוצאת אזרחות פורטוגלית ותיקם כלל לא הוגש, או הוגש בצורה לא טובה. כפי שאמרתי מעת חיקוק החוק המקל על הגשת בקשה לאזרחות פורטוגלית לצאצאי המגורשים- דרך המלך היא לבצע את הטיפול על ידי עורכי דין עם וותק והתמחות בתחום האזרחויות. עורך דין מחוייב ללקוח, יש לו חובת אמונים וסודיות, ובמקרה של רשלנות יש למי להתלונן. עוד אוסיף שתמיד מומלץ לבדוק לקוחות מרוצים של עורך הדין, מהם אפשר לקבל אינדיקציה. חשוב לוודא את המומחיות של בעל המקצוע והניסיון שלו בהוצאת אזרחות. יש הרבה בעיות שניתן למנוע, או לפתור, כאשר מתנהלים נכון. אה, בדבר אחד הכתבה טועה בגדול- אני יכול להעיד עדות אישית שמעל אלף מלקוחותיי הם כבר אזרחים פורטוגליים ולהערכתי סביב שש מאות מהם כבר הספיקו להוציא דרכון פורטוגלי ובהם אני, אחיי ובני הקטן...;).