לאורה

מעבר ופורטוגל ללא תעודת לידה

שלום נמסר לי שקיבלתי את האזרחות שהשרה חתמה איך תעודת הלידה עדיין לא הגיעה האם ניתן לעבור להתגורר מבלי תעודת הלידה ביד? תודה עונים

item.Author מנהל הפורום עו"ד אדם ידיד

שלום, מעת החתימה ועד להנפקת תעודת הלידה עוברים מספר חודשים, אשר יכולים להתארך לחצי שנה, כך שאם תצטרכי להציג מסמכים, את בבעיה. מנגד, את כבר אזרחית למעשה ועל כן איני סבור שתיתקלי בבעיה למול רשויות ההגירה. יש לקחת בחשבון שבכל מקרה, גם כתיירת, את יכולה לשהות בפורטוגל עד שלושה חודשים בשנה. לדעתי אלו הנקודות העיקריות שאת צריכה לשקול טרם מעבר מיידי.