דליה קורן

עונש על פריצה לבית פרטי

שלום רב, מה העונש על פריצה לבית פרטי? והאם יש מה לעשות עם זה??? גנבו כסף, זהב עבר אצלנו במשפחה... תודה למשיבים דליה, רמת גן

עו"ד שלומי ביזק

דליה שלום, ראשית מצער מאד לשמוע, יחד עם זאת לגבי העונש זה מאד תלוי בעבר הפלילי של אותו גנב, זה תלוי נסיבות ביצוע העבירה הראיות בתיק ועוד. העונש יכול לנוע בין עבודות שירות למאסר בפועל מאחורי סורג ובריח. באשר לרכוש הגנוב, אני מאד מקווה שהוגשה תלונה ואם לא אז כדאי לגשת לתחנת המשטרה הקרובה ולהגיש. לאחר מכן ניתן לעקוב אחר התנהלות החקירה בתקווה שניתן יהיה לקדם הליך פלילי כנגד הנגבים, ואולי אף יהיה ניתן להחזיר את הרכוש הגנוב (במסגרת הסדר למשל). מכל מקום את יכולה להיעזר בשירותי עורך דין פלילי אשר מייצג גם נפגעי עבירה ויוכל לסייע לך בתהליך. לכל שאלה נוספת את מוזמנת לפנות אלי לעזרה או לייעוץ: 050-7719770.