אהרון

דו״ח חנייה שלא ידעתי עליו

שלום רב. לפני מס׳ ימים קיבלתי הודעה ממשרד עורכי דין המייצג את עיריית רמת השרון כי קיים לי חוב לעירייה ע״ס 440 ש״ח על דו״ח חניה שקיבלתי ב- 25/5/2009. כשהתקשרתי לברר על הדו״ח נאמר לי שבהתחלה העירייה שלחה לי הודעות על כך ולאחר מכן הטיפול עבר לידי משרד עורכי הדין ששלח לי הודעות מטעמו. במשך כל הזמן מקבלת הדוח ועד היום לא קיבלתי שום הודעה על כך שקיבלתי דו״ח חניה ושיש לי חוב כלפיהם- למעט ההודעה האחרונה מלפני מס׳ ימים. חשוב לציין כי הקנס הראשוני היה ע״ס 100 ש״ח. תודה

עו"ד גלעד כצמן

שלום קנס חניה מתיישן תוך שלוש שנים מסיום 90 ימי התשלום הראשונים כל עוד לא נמסרה הודעה לחייב בדאר לכתובתו הרשומה במשרד הפנים במידה ועברו שלוש שנים כאמור מיום מסירה אחרונה או שההודעה נמסרה לכתובת שגוייה נראה כי הקנס התיישן יש לדרוש את המסירות שבוצעו לכתובתך בהצלחה

אהרון

מה עליי לעשות? האם ישנה דרך לא לשלם את הקנס? או לפחות לשלם את הקנס המקורי (100ש״ח)?