רויטל

עבירת מהירות ראשונה

נתפסתי במהירות של 40 קמ"ש יותר מהמותר וזאת עבירה ראשונה שלי יש לי רישיון 7 שנים ואין לי נקודות אבל לפני 8 שנים עצר אותי שוטר על פניה באיזור אסור ונתן לי אזהרה של שנתיים על תנאי האם אני צריכה לדאוג לעו"ד ?

עו"ד ירון בוכובזה

רויטל שלום רב, משאלתך לא ברור לי האם קיבלת זימון לבית המשפט או שמא קיבלת דו״ח ברירת משפט עם קנס בסך 750 ש״ח ו-8 נקודות. בכל אופן, התנאי שהוטל עליך לפני 8 שנים היה תקף רק לשנתיים ועל כן הוא אינו רלוונטי עוד. בכל זימון לבית המשפט בכלל ובעבירות מהירות בפרט הייצוג על ידי עורך דין המתמחה בתחום התעבורה הוא בגדר של הכרח על מנת לקבל את העונשים המינימאלים ביותר, בעבירות ברירת משפט תוכלי לשלם את הדו״ח ולספוג את 8 הנקודות הנלוות לו, במידה ואת מעוניינת לגרום לביטול הנקודות גם אז יש צורך בייצוג משפטי הולם. למידע נוסף תוכלי להיכנס לאתרי בכתובת www.snb.co.il לייעוץ ספציפי בעניינך תוכלי ליצור עימי קשר בטלפון: 058-4455556. בברכה, עו״ד ירון בוכובזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת