אילה

דוח תנועה על מהירות שלא אני נהגתי

ברכב שרשום על שמי נהג ברשותי מישהו שגר היום בארה״ב , הרשיון הישראלי שלו לא בתוקף עבר פסילה בזמנו אך היום יש לו רשיון נהיגה אמריקאי בתוקף. לאחר שחזר לארהב קיבלתי דוח תנועה עס 750 שח ו- שמונה נקודות. מה לעשות כדי להוריד ממני את האחריות גם לנקודות וגם לקנס הכספי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

איילה שלום רב, בהתאם לפקודת התעבורה קיימת חזקת בעלות לרכב, כלומר הבעלים של הרכב אחראי לעבירות שמבוצעות ברכבו, ומכאן אחריותך לעניין. באשר לחבר שנהג ברכב ובכדי להעביר את האחריות על שמו יש לבצע הסבה על שמו ולשם כך יש צורך לקבל ממנו תצהיר מפורט, במידה והוא בארה"ב הרי שהוא יכול לעשות תצהיר בשגרירות\קונסוליה ישראלית, לשלוח אלייך ואת יכולה לפעול בנושא עם עו"ד שמתמחה בתחום. להמשך הכוונה וייעוץ 050-6271148 בברכה, עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת