יעל

מהירות מופרזת בכביש עירוני

מהירות מופרזת - נתפסתי ע"י מצלמת מהירות בכביש עירוני במהירות של 33 קמ"ש מעל המהירות המותרת. קיבלתי זימון למשפט. אין לי עבירות קודמות, ותק נהיגה מעל 20 שנה. אני רוצה לבקש עיסקת טיעון מה עלי לטעון על מנת לקבל עונש הכי נמוך? מה המינמום לו אני צפויה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

יעל שלום, הזמנה לדין מחייבת פסילה בפועל, פסילה על תנאי וקנס כספי ברוב המקרים. בכדי להימנע מעונש של פסילה בפועל ובדיקה של המצב הראייתי בתיק יש להיעזר בסניגור שזה תחום עיסוקו. במידה ואת מעוניינת לפעול לבדך הרי שעלייך להגיע לבית המשפט ביום הדיון ולנסות להגיע להסדר טיעון עם התובע\תובעת באולם הדיונים. להמשך ייעוץ והכוונה אשמח לסייע בטל' 050-6271148 בברכה, עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת