אמירה שר

עבירה ראשונה מעל 40קמש

שלום נסעתי בואו תפס אותי שוטר עם לייזר. טען שנסעתי112 במקום 70 קמ"ש . נתן לי זימון לשמוע מה לעשות להוריד או לבטל דוח . אני נהגת ותיקה כבר 10 שנים,נוסעת ואך פעם לא עשיתי עבירה

עו"ד גבי סעדון

אמירה שלום, כאמור, לקצין המשטרה יש סמכות לפסול את רישיונך למשך 30 ימים, ואולם הוא רשאי המידה וקיימות נסיבות אישיות מיוחדות ו\או עבר תקין להתחשב ולהשיב את רישיון הנהיגה. כל מקרה לגופו והוא תלוי בעברו התעבורתי של החשוד, נסיבות האירוע (המהירות בה הוא נתפס) ובסופו של יום ההתרשמות של הקצין מהאדם שנמצא מולו והאם הוא מהווה סכנה לציבור המשתמשים בדרך. באשר לדו"ח ההזמנה לדין עצמו הרי שניתן לפנות לבית המשפט באופן עצמאי ואולם סניגור מקצועי מתחום התעבורה מלבד פסילה קצרה יותר יכול לבדוק את הראיות בתיק ובמקרים מסוימים גם למחוק את הנקודות שמגיעות עם העבירה באירוע. בהצלחה בהמשך. עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת