יפית

דו"ח על נסיעה של 27 קמ"ש יותר מהמותר

קיבלתי הביתה דו"ח שמצלמה צילמה אותי שאני נסעתי בכביש עירוני שצריך לנסוע בו 50 קמ"ש ואני נסעתי77 קמ"ש. אני עם רישיון 18 שנה והדו"ח האחרון שקיבלתי היה לפני 9 שנים על פניה במקום אסור בלי נקודות רק על תנאי. האם אני יכולה לערער על הדו"ח והאם להיסטוריה הנקייה שלי יש השפעה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

יפית שלום, במערכת א'3 יש לבדוק האם ניתן להעלות טענת התיישנות עפ"י חוק כמו גם לוודא שהתמונה תקינה ועומדת בסטנדרטים ראייתיים שיאפשרו הגשתה בבימ"ש או לאו. באשר לעברך התעבורתי הרי שלפי הנתונים שהצגת עברת תקין בהחלט ומציג תמונת מצב בפני בית משפט כי הינך נהגת נורמטיבית, ששגתה באופן חד פעמי והדבר יזקף לזכותך ובוודאי שיצמצם את העונש שיוטל עלייך בבית המשפט. יתרה מכך, ובהתאם לנתונים שמסרת על פניו אין לך בעיית ניקוד ואין לך גם מה לחשוש מעניין זה. בהצלחה בהמשך. עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת