גיא תמיר

עבירת מהירות בצומת רעננה כפר סבא

ב30.08.14 חזרתי בשעה שלוש וחצי בבוקר מיציאה ומצלמה תפסה אותי נוסע 81 קמ״ש במקום שמותר 50 קמ״ש . הגבלת המהירות הזאת היא לא הגיונית בעליל ומכשילה! קיבלתי 10 נקודות וזימון למשפט כעבור שנה וחצי. חשוב לציין שהייתי נהג חדש באותה תקופה. האם אני צריך לחשוש משלילת הרישיון שלי ? האם אני צריך עורך דין ? תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

גיא שלום, בית משפט מחמיר יותר עם נהגים חדשים וככל הנראה צפויה לך שלילה, באשר לעורך דין תמיד עדיף להגיע עם עו"ד ולאחר יעוץ משפטי ואולם, תלוי כמה רישיון הנהיגה חשוב לנאשם והתשובה לכך היא אינדיבידואלית. אשמח לסייע גם בהמשך 0506271148 בברכה, עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת