שיראל

מתעניין בקניית אופנוע שעל שמי רכב במהירות מופרזת

היי , קיים על שמי אופנוע (אין לי רשיון לאופנוע) משמש את בעלי, האופנוע הינו מיועד למכירה ואחד האנשים שהגיעו להתעניין באופנוע נסע במהירות מופרזת של 86 קמש ואיני יודעת מי הוא. מה עליי לעשות במצב זה. חשוב לציין שאין לי עבירות תנועה ואני מצייתת לחוק

item.Author מנהל הפורום עו"ד גבי סעדון

שיראל שלום, עפ"י פקודת התעבורה קיימת חזקה בחוק כי הבעלים של הרכב הוא זה שאחראי עליו ולמעשה האחריות לעבירות המתבצעות ברכב הן באחריותו, אלא אם כן הוא מעביר את הנטל למישהו אחר, במקרה שהצגת בפניי אינך יודעת את פרטי הנהג ולכן האחריות רובצת עלייך, אני לא יודע מה עברך התעבורתי אבל אשמח לסייע בכל צדבר בטלפון 050-6271148. בברכה, עו"ד גבי סעדון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת