אורן

נהיגה מהירה מעל המותר

נראה לי שמצלמת מהירות צילמה את האוטו שלי אבל אני לא בטוח נסעתי בכביש של 90 קמ"ש במהירות 110 קמ"ש יש מצב שצילמו אותי? מה קורה עכשיו אני מקבל את הדו"ח הביתה?

עו"ד ירון בוכובזה

אורן שלום, באופן עקרוני קיימת האפשרות שמצלמת המהירות צילמה את רכבך כאשר נהגת במהירות של 110 קמ״ש בכביש בה המהירות המותרת היא 90 קמ״ש, אך מדובר בסבירות נמוכה שכן המדובר במהירות יחסית נמוכה המחייבת בקנס בסך 250 ש״ח וללא נקודות משרד הרישוי. בכל אופן במידה ואכן רכבך צולם כשהוא עובר עבירת מהירות הדו״ח או הודעה עליו אמורים להישלח אליך תוך 4 חודשים מיום ביצוע העבירה. למידע מורחב בנושא כנס לאתר משרדי בכתובת: www.snb.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת