גל

נהיגה מעל המותר

בנהיגה של מעל 50 קמ"ש מעל הקמ"ש המותר שוללים את הרישיון?

עו"ד ירון בוכובזה

גל שלום רב, במקרה של נהיגה במהירות מופרזת, בכביש עירוני נהיגה במהירות של מעל ל-30 קמ"ש מהמהירות המותרת ובכביש בינעירוני במהירות של מעל ל-40 קמ"ש מהמהירות המותרת, ישנה אפשרות לשלילת רישיון הנהיגה על ידי קצין משטרה למשך של 30 יום וכן פסילה נוספת על ידי בית המשפט. כמובן שישנם מקרים רבים בהם למרות נהיגה במהירות מופרזת לא נפסל רישיון הנהיגה כלל, אך לשם כך יש צורך להציג כשלים ראייתיים בתיק החקירה וזאת יש לעשות באמצעות עו"ד המתמחה בדיני התעבורה. למידע מורחב בנושא תוכל לגלוש באתר משרדי בכתובת www.snb.co.il.

אילנה

שלום, אתמול עצר אותי שוטר על מהירות מופרזת בכביש בין עירוני במהירות של 30 וקצת מעל המותר,יש לי רישיון כשנתיים ופעם ראשונה קורה לי מקרה כזה.השוטר אמר שאני אקבל קנס כספי אך בכל זאת נתן לי זימון לבית המשפט.הוא אמר לי שאני צריכה לתלוש את החלק של הזימון ולשלוח למשטרה את נסיבות האירוע ,ואני יכולה לעשות את כל זה מבלי להגיע למשפט וכך יגיע אליי הקנס הכספי.אם זה קנס כספי אז למה הוא הביא לי זימון,האם ישנה אופציה שישלל רישיוני ?והאם כדאי לי להגיע למשפט או לשלוח להם את זה בדואר?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת