Noam

מהירות מופרזת

שלום, בעיצומו של מבצע צוק איתן נתפסתי נוהג במהירות של 144 בכביש של 90 קמ״ש הכביש הינו בין עירוני מואר בעל 2נתיבים וגדר הפרדה מבטון השעה היתה 2200 ביום שישי כשהכביש ריק. רשיוני נפסל במקום ע״י קצין וזו נתי לבית משפט. 1.האם התקנה שפרסם מפקד אגף התנועה לגבי הקלות בעבירות תנועה בזמן המבצע הצבאי חלות גם על עבירה זו? 2.האם טענותי לגבי חשש ממשי לחיי(טיל נפל 400 מטר ממקום העבירה ) יכולה להשפיע על בית המשפט? תודה.

עו"ד ירון בוכובזה

נועם שלום רב, במהלך מבצע צוק איתן הייתה הנחייה שלא לאכוף עבירות תעבורה שאינן מסכנות חיים. עבירה של נהיגה במהירות מופרזת בכביש בינעירוני במהירות של מעל ל-40 קמ״ש הינה עבירה המסכנת חיים ועל כן הנחייה זו אינה רלוונטית. לגבי טענתך השנייה מדובר בטענה שהיא די בעייתית מכייון שבכך אתה מודה בביצוע העבירה ועל ידי טענה זו אתה מבקש את רחמי בית המשפט. בטרם תטען טענה זו חשוב לבדוק את חומר הראיות המצוי בתיק החקירה נגדך ולבחון האם ישנו בסיס להרשעה בעבירה בה אתה מואשם. המלצתי היא לפנות לעורך דין המתמחה בתחום לצורך בחינת תיקך בטרם תודה בביצוע העבירה. למידע רב אודות עבירת המהירות אתה מוזמן לגלוש באתרי בכתובת www.snb.co.il בברכה, עו״ד ירון בוכובזה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מהירות מופרזת