דניאל

ערר על ההחלטה של המרב"ד

שלום. קיבלתי הודעה ממשרד הרישוי שהמרב"ד ממליץ לא להמשיך לי את רשיון הנהיגה. יש לי 3 שאלות: 1. האם זה אומר שהחל מעכשיו אסור לי לנהוג או שאני אמור לקבל הודעה מיוחדת שהרשיון שלי נשלל? 2. אם אני מגיש ערר ולעדה הרפואית, תוך כמה זמן בערך ידונו בזה? אני יודע שאי אפשר לדעת בדיוק אבל זה ימים? שבועות? חודשים? 3. האם הועדה הזאת בערר מזמינה אותי לדיון אצלם או שמספיק להם החומר והאישורים שאני שולח להם עם הערר?

עו"ד שי גלעד

בתוכן הודעת רשות הרישוי מצוייה בדר"כ הוראה לגבי הנהיגה. ההמתנה לועדת הערר יכולה להיות שבועות ולעיתים שבועות רבים. הועדה תזמין אותך לדיון בפניה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים