דני

נהיגה בשכרות וחולה אפלפסיה

לפני 5 שנים פסלו הרישיון עקב נהיגה בשכרות ואני גם חולה אפלפסיה הלכתי למכון לבטיחות בדרכים ועברתי ולקחתי הרשיון לפני 10 ימים היה לי שתי אירועי אפלפסיה בבית לא בכביש בשתי בתי חולים שונים אם בית החולים מדווח על זה למשרד הרישוי או מה פוסלים הרשיון אוטמטי או לא עושים כלום תודה רבה לעוזרים

עו"ד שי גלעד

בית החולים מדווח על הארועים אך מעבר לכל, גם עליך חובה לדווח למשרד הרישוי על שינוי שחל במצבך הבריאותי. אם חלילה תהייה מעורב בתאונה תוך כדי התקף, תמצא חב חובה כפולה ומכופלת כך שמוצע לך להפסיק נהיגה גם אם לא קיבלת הודעה כלשהיא ממשרד הרישוי

דני

כמה זמן לוקח אם חס וחלילה בית החולים מדווח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים