אלדד

המלצה מהמכון הרפואי וקבלתה במשרד הרישוי

שלום, במרב"ד אמרו לי ששלחו את המלצתם למשרד הרישוי. עברו כשלושה שבועות ועדיין לא קיבלתי הודעה ממשרד הרישוי. התקשרתי למשרד הרישוי לשאול לגבי המלצת המרב"ד ואמרו לי שאי אפשר לתת מידע כזה בטלפון ועלי לגשת למשרד הרישוי המחוזי בחולון. לגבי מצב הרישיון אמרו לי שהוא עדיין בהתליה. האם יתכן שלאחר שלושה שבועות (מאז שאמרו לי במרבד שנשלחה ההמלצה) עדיין לא התקבלה ההמלצה במשרד הרישוי? האם אני אמור לקבל עדכון בכתב ממשרד הרישוי בעניין?

עו"ד שי גלעד

מהפנייה שלך לא ברור מה ביקשת. בכל מקרה , המלצת המרב"ד אמורה הייתה להיות מזמן ברישוי. הרישוי אמור לזמן אותך ל"טיעון טענות" כשבכתב יאמר מה הנימוק לדחיית בקשתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים