דניאל

אם אני לוקח עורך דין, מתי הוא נכנס איתי לועדת ערר?

שלום. המרב"ד פסל לי את הרשיון בגלל אי התאמה אישיותית והגשתי לבד ערר. הזמינו אותי לדיון אצל ועדת ערר. אני שוקל לקחת עו"ד לצורך הדיון אצל הועדה. השאלה שלי היא האם העו"ד נכנס איתי לועדה? אם כן, אז האם הוא נכנס איתי מההתחלה או שבהתחלה אני נכנס לבד ורק בשלב כלשהו קוראים לו (ככה מישהו אמר לי שהיה אצלו)? אם העו"ד נכנס מאוחר אז מה כבר נשאר לו לעשות אחרי שהם בדקו אותי?

עו"ד שי גלעד

הוועדה נוהגת להכניס את המערער תחילה כדי לבצע לו "טסטים". לאחר מכן מוכנס עורך הדין לצורך טיעון הטענות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים