שחף

זימון שני למרב"ד לפגישה עם פסיכולוג

אני תלמיד בן 17. בבקשה להוצאת רישיון הצהרתי שאני נוטל תרופה בשם פריזמה והופנתי למרב"ד. הזימון הראשון התקיים ב- 31.1 עם פסיכיאטר. זומנתי לפגישה נוספת עם פסיכולוג ב- 18.3.18 אליה נבצר ממני להגיע עקב מחלה. ראשית - מדוע אני נדרש להגיע לפגישה נוספת עם פסיכולוג? מה המשמעות? שנית- הזימון השני נידחה ל- 4.6.18 - האם מותר למרב"ד לדחות את הפגישה בכמעט 3 חודשים???

עו"ד שי גלעד

למרב"ד סמכות לבדוק אותך ככל שימצא לנכון. הפסיכיאטר והפסיכולוג בודקים, כל אחד , אספקטים שונים. אין הוראות מיוחדות לסדר זמנים בבדיקת המרב"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים