רוני

בועדת הערר אמרו לי שמפנים אותי לרופא מומחה. איך אני מקבל את ההפניה

שלום הייתי בועדת ערר בלי עו"ד. בהתחלה קבעו לי אי התאמה אישיותית ולכן בועדה ישבו פסיכיאטרים. הם אמרו לי שהם שולחים אותי לבדיקה לרופא עיניים "שלנו" ואחרי שיגיעו התוצאות הם יחליטו בלי שאצטרך להגיע שוב כי מבחינה פסיכיאטרית הם התרשמו. השאלות של הם איך אני אמור לקבל את ההפניה לרופא עיניים שלהם? הם שולחים לי בדואר או שאני צריך לפנות למשרד הרישוי? אם ממשרד הרישוי, אז אני יכול ללכת לכל סניף ויתנו לי את ההפניה? ובכלל כמה זמן לוקח להם להכין את ההפניה הזאת? תודה רבה

עו"ד שי גלעד

כשוועדת הערר מפנה לגורמים חיצוניים לבדיקה , אותו גורם צריך לזמן אותך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים