יקיר אמור

מי מפקח על התנהלות המרב"ד

שמי יקיר אמור ת.ז -301776647 נשוי ואב לשני ילדים , עובד ברנה קאסן(זרוע ביצועית של עיירית רושלים) מרכז את פעילות המלווים בהסעות בחינוך המיוחד .. משנת 2014 משרד הרישיון נטל לי את הרישיון נהיגה שלי. לקח לי שנה וחצי להבין שעשו לי הטליית רישיון. הגשתי בקשה להבדק ובשנת 2016 זימנו אותי לבדיקה אצלהם במכון נבדקתי ומשום מה החליטו שאיני כשיר לנהוג ברכב ...אמרו לי בעוד שנה מיום ההחלטה תוכל לגשת לבדיקה חוזרת. המתנתי בסבלנות כמובן שכל הזמן הזה אני בלי רישיון נהיה ביולי 2017 הגשתי בקשה חוזרת להבדק חזרו אלי ואמרו לי להגיע באוקטובר 2017 כמובן המתנתי עוד 4 חודשים ..חודש וחצי לאחר מכן אמרו לי שאני צריך בדיקה נוספת על מנת שאני יוכל לקבל את הרישיון למטוס הf-16 אז כמובן המתנתי שוב וקבעו לי בדיקה ב31.1.2018 חצי שנה לאחר המועד שאני זכאי להבדק שוב היום אנחנו בתאריך ה3.6.2016 ועדיין לא קיבלתי תשובה בעניני.. אז בואו נעשה סדר 2014 עד היום עברו 4.5 שנים מבדיקה לבדיקה חיכתי שנה לזכאות להבדק שוב ועוד שנה נוספת לקבל תשובות. זאת אומרת שנתיים הפרש בין בדיקה לבדיקה שבזמן הזה אני בלי רישיון נהיגה. אני אב לשניים לוקח את ילדיי הקטנים באוטובוס למעון ולגן , עושה קניות ברגל ,מתנייד בתחבורה ציבורות על מההההה??? שמישהו יסביר לי על מה בדיוק 4.5 שנים אני לא כשיר לנהוג . התנהלות המרב"ד הינה רשלנית ופושעת .. הנוטלת את חירותו של אדם שלנהוג ללא משפט !!! מי אמור לתת את הדין על זה למי פונים מה עושים?? שמישהו יעזור לי כבר אני לא רוצה לעבור על החוק ולנהוג בלי רישיון ... אני חסר אונים מול מערכת פושעת שקיימת בחסות החוק במדינת ישראללל ענישה כפולה ללא משפט איפה זה קיים? איפה יש לזה מקום במדינת חוק בשנת 2018 4.5 שנים אני בלי רישיון נהיגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני הולך לפנות לכל הגורמים האפשריים כולל לבג"ץ ולמבקר המדינה שמישהו יסביר לי את ההליך הזה שמתנהל רק במדינת ישראל. מישהו יתן את הדין על ההתנהלות הזאת..

עו"ד שי גלעד

הביקורת אמורה להיות אצל מבקר משרד הברירות ומבקר המדינה , אך נראה לי כי הליך משפטי בדמות עתירה מנהלית, הייתה מזעזעת את אמות הסיפין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים