קובי הר

זימון לבדיקת כשירות נהיגה

בועדה של ביטוח לאומי לאחר ת.ד שאלו אם אני פוחד לנהוג ובהיסח הדעת אמרתי שכן. אין ךי מגבלה רפואית ו או נפשית. הרופא אמר שיש לשלוח אותי למבחן כשירות נהיגה לא ברור לי למה. אני נוהג ואין לי רקע נפשי. האם זה מחייב אותי ? איך אפשר לבטל את הקביעה הזו ? מה אני אמור לעבור ? האם עלולים לפסול אותי לנהוג בגלל משפט אחד שאמרתי ?.

עו"ד שי גלעד

אם יתעורר חשש שישנו פגם בכושר הנהיגה שלך, ישנה סמכות לרשות הרישוי לבחון זאת. לרשות הרישוי ישנו גם שיקול דעת להתלות את הרישיון עד לגמר הבדיקות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים