אדר

הזמנה לבדיקה רפואית לכשירות נהיגה

שלום, קיבלתי זימון לבדיקה לכשירות רפואית בשל היותי פטורה מהצבא על רקע בריאותי. האם לאחר הבדיקה יכולים להקפיא לי את הרישיון עד ההחלטה הסופית? כמה זמן לוקח עד שמתקבלת החלטה? האם בכלל יש דרך לבטל את הזימון מכיוון שהבעיה הרפואית שלי לא קשורה בכלל לנהיגה ואין צורך שאשלם כל כך הרבה כסף סתם?

עו"ד שי גלעד

אם המכון הרפואי ימצא שישנה בעייה רפואית הדורשת בדיקה מעמיקה יותר, הוא עלול להמליץ בפני רשות הרישוי להתלות את רישיונך עד לגמר הבדיקות. לעיתים הבדיקה לוקחת מספר חודשים. אין דרך לבטל את הזימון. זוהי סמכות המסורה לרשות הרישוי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים