אושרי

היי. ביקשתי רשיון נהיגה למונית,עברתי את מדיטון אך הרופאה שם ביקשה ממני לעשות בדיקת mwt ומעבדת שינה בגלל bmi 39 האם יש דרך לעקוף,ומה הסיכונים בבדיקה?

היי. ביקשתי רשיון נהיגה למונית,עברתי את מדיטון אך הרופאה שם ביקשה ממני לעשות בדיקת mwt ומעבדת שינה בגלל bmi 39 האם יש דרך לעקוף,ומה הסיכונים בבדיקה? האם אפשר לשלוח את הרישיון אם אכשל בבדיקה.

עו"ד שי גלעד

לרופא המוסמך ישנה סמכות לדרוש כל בדיקה שנראיית לו חשובה לקביעת כושר הנהיגה שלך. אם תתחמק מהדרישה , תהייה המלצה שלא לאשר לך את הרישיון

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים