רותם בן סימון

הוצאת רישיון על רכב ציבורי מונית

שלום רב..אני סובל מבעיית או סי די ונוטל ציפרלקס 20 מייל..אנפרניל 75 מייל וטיגרטול 400 sr כדור אחד..הטגריטול נוטל כי ב2008 היה לי 2 התקפי אפילפטים ריאשונים בחיים עקב לחץ שעברתי מההליכי גירושים שלי.אני בן 34.כ10 שנים לא היה לי שום התקף אפילפטי ואני מאוזן תרופתי..השאלה שלי זה האם אתה ממליץ לי לנסות להגיש את בקשת רישיון בציבורי הכוונה שלא יעשו לי בעיות? אגב..בחודש האחרון ספטמבר 2018 נירולוג שלח אותי לאי אי גי ויצא שם שאין ממצא אפילפטי..ואמר שמיבחינתו אין לי בעיה להוציא לרכב ציבורי אבל הוא לא יכול להתחייב שלא יעשו לי בעיות.השאלה אם לדעתך כדאי לי להגיש בקשה לרישיון ציבורי עקב הכדורים הפסיכיאטרים ועקב הפירכוסים שהיו לי ב2008 או שלא והאם הם יכולים לא רק לעשות לי בעיות אם הציבורי אלה גם אם הפרטי? אשמח לתגובה תודה.

עו"ד שי גלעד

אין לי ספק שרופא המרב"ד יבחן את בקשתך בקפידה יתרה ויעביר לך שאלון רפואי קפדני. שיקול הדעת הוא של רופא המרב"ד ולאחר החלטתו ניתן יהיה לבחון באם כדאי לערער עליה במידה ובקשתך תדחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים