אדם

מכון רפואי לאחר שלילה של 24 חודש , בדיקה בשבוע הבא , אני לפני חודש וחצי שברתי ברך וכרגע אני נעזר בקביים האם עדיף לי לדחות את הבדיקה בתענה שהיא נגדי

אני לאחר שלילה של 24 חודש לאחר פסילה בשכרות / יש לי בדיקה אחרונה במכון .למרותשכבר עברו יותר משנתיים מסיום הפסילה . לפני חודש וחצי שברתי את הברך בטיול אופנים ,אני כרגע נעזר בקביים ,שבוע הבא יש לי בדיקה האם זה ישפיע על ההחלטה של הבוחן שאני עם קביים או שעדיף לי לקבוע מועד אחר . אשמח לתשובה ותודה רבה .

עו"ד שי גלעד

הבדיקה לאחר שלילה אינה אמורה לבדוק את יכולת הנהיגה הפיזית אלא את אישיותך והתיחסותך לקשר שבין שתייה לנהיגה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים