יואב

רוצה להוציא רשיון. סוכרתי.

אחרי הרבה זמן שחיכיתי לתשובה ממרב"ד בשביל להוציא רשיון, שלחו לי שבוע שעבר טפסים למלא. באחד מן הטפסים רשום שאני צריך להיעזר בעורך דין או משהו כזה לא הבנתי כל כך למה? ורשום גם שאני צריך לשלוח את הטפסים תוך חודש והבעיה היא שהתור הקרוב שלי לרופאה שמטפלת בי הוא עוד חודשיים וחצי, מה אני עושה במצב כזה לפנות לרופא משפחה? *הפנו אותי למרב"ד בגלל סוכרת*

עו"ד שי גלעד

השימוש בעו"ד הינו לאימות החתימה. בטפסים רשום בדיוק מה המומחיות של אותו רופא שצריך לחתום. אז אם אין לך תור בקרוב, שלח מכתב למרב"ד ותודיע שהטופס ישלח רק לאחר בדיקת הרופאה המומחית

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים