מיכה

חידוש רשיון לאחר פסילה ממכון רפואי

לפני כ 6 שנים המכון הרפואי פסל לי את הרשיון לאחר שביקשתי להוציא רישיון לרכב ציבורי ולאחר בדיקה ראו שיש הרשעת סמים מבית משפט צבאי, עירערתי, עשיתי בדיקות בשנית ובטופס שהתקבל מהערעור רשום שעירערתח על רשיון b (בזמנו היה לי גם רשיון לאופנוע) ובסעיף שמתחתיו בחלק שפוסל רשיון אחר סימנו קו (זאת אומרת לא פוסלים רשיון אחר) בפועל החזירו לי את הרשיון ל B בלבד לתקופת תנאי של 3 שנים. עכשיו מכשעברו שש שנים רציתי להוציא רשיון לאופנוע שוב חיכיתי שהטופס יחזור מרופא רישוי (חודשיים) וכשחזר חתום ״כשיר לנהיגה״ (אחרי חודשיים) נאמר לי שבכלל יש לי פסילה על אופנוע ואני נשלח שוב למכון הרפואי. השאלה היא כזאת, האם בכוונה נפסל לי הרישיון לאופנוע ? ואם לא האם יש משהו שאפשר לעשות בשביל להמנע מהגעה למכון הרפואי ? מה עלי להכין לבדיקות האלה בשביל לא להכנס לבלאגן הזה מההתחלה ? האם יש דרך לזרז את ההליך ? מה צפוי לי במכון הרפואי ? האם אפשר להצטייד בעורך דין למכון האם מומלץ לגשת לרופאים לקבל חוות דעת לפני הוועדה ?

שי גלעד - משרד עו"ד

שאלותיך מרובות אבל כדי לתת לך חוות דעת מקצועית ומדוייקת חובה לעיין בתיק הרפואי שלך תחילה ובמסמכים נוספים. רצוי שיעשה זאת עורך דין המתמחה בתחום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים