מלכה

חזרה לעבודה אחרי מחלה

שלום בעלי חלה במחלת הנשיקה הוא היה בבית חצי שנה בגלל שלא יכל לתפקד בכלל הוא נהג מונית והפרנסה שלנו נפגעת כתוצאה מהשהות שלו בבית. הוא רוצה לחזור לעבוד אבל לא במתכונת מלאה בינתיים. האם הפסקה של חצי שנה מהעבודה ואחרי מחלה מצריכה ממנו לעבור בדיקות או לקבל אישורים וכו'? תודה

עו"ד שי גלעד

מלכה שלום. ראשית, רפואה שלמה. מהפנייה שלך לא ברור האם התקבלה החלטה כלשהי מטעם המכון הרפואי לבטיחות בדרכים או מטעם משרד התחבורה אשר קובעת כי יש מניעה מחזרה לנהיגה. ככל שיש החלטה כזו יש לפעול בהתאם לאמור בה, ומנגד, ככל שאין הרי שאני לא רואה מניעה משפטית מהמשך נהיגה. בכל מקרה לבירור נוסף, מציע לך לפנות אליי באופן ישיר. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים