אור

הגדלת רשיון לאופנוע כבד

שלום רב . יש לי רשיון לרכב עד 4 טון + אופנוע עד 500 כ 26 שנה לאחרונה החלטתי להגדיל את הרשיון של האופנוע ללא הגבלה ובהתאם לכך ביקשו ממני גם אישור רפואי . לפני כ 3 שנים עברתי גירושים לא קלים ולאחר מכן היה לי התקף חרדה מה שגרם לזה שעד היום לא עבר ולכן מטופל על ידי פסיכולוג וטיפול תרופתי שאיזן את החרדות . יש לציין שלא משנה מה היה תמיד תפקדתי בצורה מלאה עובד משרה מלאה ושחלק מהעבודה שלי היא נהיגה מרובה בזוגיות נפלאה ללא עבירות תנועה או תאונות כ 26 שנה פשוט חרדות וזהו השאלה שלי אם אגיש את האישור הרפואי ויהיה רשום עניין החרדות והציפרלקס יש סיכוי שלא רק שלא אצליח לעשות רישיון נוסף אסכן גם את הקיים ? תודה על התשובה

עו"ד שי גלעד

מומחי המכון הרפואי בודקים כשירותו של אדם לנהיגה ובמידה וימצאו שישנו חשש שישנו פגם בכושר נהיחגתך, הם עלולים להמליץ למשרד הרישוי גם על ביטול הרשיונות הקיימים

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים