גיא כהן

משך מענה מהמכון הרפואי

שלום רב, עברה שנה מזמן פסילת רישיוני, כעט לאחר שאספתי בדיקות רפואית שמראות שאני אכן כשיר לנהגיה ושלחתי את הטפסים למכון הרפואי לפני כחודשיים נאמר לי שזמן המענה יהיה עד כחודש ימים לאחר כחודש ללא תשובה פתחו להם פניה נוספת אך עדיין ללא מענה. האם ניתן לעשות משהו ולמה הם מתעכבים כל כך הרבה זמן ?

גיא כהן

שכחתי לציין שבמענה שטענו שהם לא קשורים למרבד ורק מענה עבורם אמרו שזה יכול להמשיך מעל לכמה חודשים

עו"ד שי גלעד

לצערי זמן המענה של המכון הרפואי הוא ארוך ובלתי נסבל ונמשך לאורך חודשים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים