יצחק

חולה פרקינסון-שלילת רשיון

שלום,לאחר אישפוז בבי"ח דווחה מחלתי למשרד התחבורה,עם המלצה להפסקת הנהיגה.האירוע התרחש לפני כחודש.אני מזומן לועדה. מה עלי לעשות על מנת שהועדה אשר לי לנהוג ברכב פרטי? תודה

עו"ד שי גלעד

יצחק שלום רב, אני מניח מפנייתך שאם האירוע התנהל לפני חודש אתה מזומן לבדיקות במכון הרפואי לבטיחות בדרכים ולא לועדה כלשהי (כפי שכתבת). בדיקות אלה נועדו לבחון את השאלה האם יש מניעה בריאותית מהמשך החזקת רישיון נהיגה. לאחר הבדיקות תתקבל המלצת המכון הרפואי ותועבר למשרד הרישוי שיודיע על החלטתו. חשוב לציין כי ההחלטה שתתקבל אינה סוף פסוק וניתן לערער עליה לועדת ערר בתוך 30 ימים מיום קבלת ההחלטה. מומלץ ורצוי להיוועץ בעו"ד מומחה בתחום. לפרטים נוספים נא צור עימי קשר באופן אישי. רפואה שלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים