מנהלי הפורום

עו"ד רובי אלבראנס

עו"ד רובי אלבראנס

עו"ד רובי אלבראנס. מומחית לדיני תעבורה וייצוג נהגים מול המכון הרפואי לבטיחות בדרכים (המרב"ד). בעבר ניהלה את ענף ועדת הערר במרב"ד, ואך כיהנה כיו"ר ועדת המרב"ד בלשכת עורכי הדין.

קביעת פגישה
0554527631
חזרה לפורום

כמה זמן לוקח לסכם תיק במרב"ד?

אור
אורן

הוספתי דרגת D לדרגה C בגלל שעבר מעל שנה מהבדיקות הפסיכולוגיות(מבחני מחשב) חייבו אותי לעשות מחדש, עשיתי מחדש, גם שיחה עם פסיכולוג, שלחתי להם את כל החומר הרפואי שצריך, כי יש ברקע דום נשימה קל ולחץ דם. ורשמו לי: בהמתנה להחלטת המרב"ד נאמר לי שהזכיין עדיין לא סיים לגבש המלצה ולכן התיק עדיין לא הועבר למשרד הבריאות. כמה זמן לוקח לסכם את התיק? כי כבר חודש כמעט ככה.

RE:
עו"ד רובי אלבראנס
עו"ד רובי אלבראנס

שלום רב לצערי תשובות מאת המרב"ד עשויות לקחת מספר חודשים . הטיפול בבקשות לרישיונות מקצועיים במיוחד נוכח מצב רפואי שיכול להיות מורכב עלול להימשך זמן שכן המרב"ד בוחן כל סוגייה רפואית באמצעות רופאים מטעמו שלא תמיד זמינים מידית.