מנהלי הפורום

עו"ד רובי אלבראנס
עו"ד רובי אלבראנס. מומחית לדיני תעבורה וייצוג נהגים מול המכון הרפואי לבטיחות בדרכים (המרב"ד). בעבר ניהלה את ענף ועדת הערר במרב"ד, ואך כיהנה כיו"ר ועדת המרב"ד בלשכת עורכי הדין.
דיווח מהמכון הרפואי עקב נפילת סוכר
אני חולה סוכרת. בעקבות שינוי בכדורים, הייתה לי נפילת סוכר חזקה (היפוגליקמיה) בעבודה ופוניתי למיון. שחררו אותי מיד, אבל קיבלתי הודעה על פסילת רישיון זמנית וזימון למרב"ד בגלל הדיווח מבית החולים. איך התהליך מול המכון הרפואי עובד עכשיו? אם הם עושים לי בעיות מה הדרך הכי טובה להתנהל מולם ולמה צריך עו"ד מומחה כמוך?

אולג שלום דווח למרבד בעקבות התקף היפוגליקמי מצריך בירור מעמיק עי מומחי המכון. החשש העיקרי אותו בודקים הנו איבוד השליטה בכלי הרכב כתוצאה מהישנות ההתקפים ואיבוד ההכרה כתוצאה מכך. במהלך הליך הבדיקה במרבד תידרש להמצאת מסמכים רפואיים הקשורים למחלת הסוכרת ותידרש לבדיקות מקיפות הכוללות בין השאר, את השפעת המחלה על חדות הראייה ושדה הראייה . ב מקרה מורכב של מצב רפואי אשר עלול להשפיע על נהיגה, יתכן ותידרש לבדיקות אשר אינן רלוונטיות ועלולות לפתוח חזית מול המרב"ד ללא צורך. תפקידנו הוא למנוע את הבדיקות הלא רלוונטיות ולהתמקד בנושאים המהותיים הדרושים בירור. בנוסף, אתה תידרש למסור מידע רפואי אשר בחלקו אינו רלוונטי למקרה הנדון ועלול להסיט את הדיון לכיוונים שגויים כאלה אשר עלולים לסכן את רישיונך. זאת ועוד, כל ההתנהלות מול המרב"ד המצאת המסמכים הנכונים והכנתך לבדיקות נעשות על ידי וכל בירור או דיון בעיניינך אל מול המרב"ד מטופל ומונחה. היה ותידרש להליך פרונטאלי כמו לדוגמא התייצבות מול וועדה , הליך זה מלווה על ידי והנך מיוצג בו לכל אורכו. שיהיה בהצלחה ובריאות איתנה