רועי

המתנה לתיק רפואי לצורך הגשת ערעור

שלום, האם כדאי להמתין לתיק הרפואי ועל סמך הנתונים שם להגיש את הערעור. לא רואה טעם בהגשת הערעור אם אין ברשותי את המסמכים שהיו בבסיס ההחלטה. אודה על קבלת עמדתך.

עו"ד שי גלעד

רועי. הנמקת משרד הרישוי לדחיית בקשה לרישיון או לביטולו מתמצאת מקסימום בשלוש מילים "אי התאמה אישיותית". על בסיס משפט כזה קשה להגיש ערר ולנמקו. מוטב להגיש את הערר בהתבסס על החומר הרפואי. רק אל תתמהמה יותר מידי מעבר ל-30 הימים מאז שקיבלת את החלטת הרישוי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים