אלכסיי

אני רוצה לעשות ציבורי ו למשא כבד

שלום, אני רוצה לעשות ציבורי ו למשא כבד יש לי רישיון מסוג ב ו ג מסוג ב - משנת 1996 ו ג - קיבלתי ב 2014 מספר הרשאות הם 10 משנת 96 מתוחם 2 רציניות: לפני 10 שנים על מהירות מופרזת מעל 31 קמ''ש ולפני כמעט שנה נתפסתי על נהיגה בשכרות עם 315 מיקרוגרם קיבלתי פסילה לחצי שנה ו 5 חודשים על תנא ב 98 יצאתי מהצבא עם פרופיל 21 רפואי (מחשבות אבדניות) אבל נבדקתי במרב"ד ועברתי כדי לשדרג רישיונות צריך לעבור וועדה רפואית. האם פניה שלי לוועדה לא יכולה לגרום לאיבוד רישיונות שכבר יש לי ? האם לפני תום פסילה מותנית אני יכול לבקש לעשות ראשון לרכב ציבורי ולמשא כבד ? לקבל אישור ממכון הרפואי למשא כבד יותר קל מציבורי ? האם יש חוק התיישנות על עבירות תעבורה ? מה אתה ממליץ לעשות ? תודה מראש

עו"ד שי גלעד

אלכסיי. אתה שואל שאלות רבות. אנסה לענות על כולן: אתה אכן בסיכון שבדיקה במרב"ד תגרום לאיבוד רישיונות קיימים.אין קשה לרשיון לרכב כבד אך בכל מקרה לא תוכל לקבלו לפני סיום התנאי. הן לעבירות והן לעונש ישנה תקופת התיישנות .

אלכסיי

תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים