משה

ביטול דו"ח על חניה על המדרכה בגלל עבודות תשתית של העיריה ברחוב בו אני גר

עו'ד שי גלעד שלום רב, ברחוב בו אני מתגורר התבצעו עבודות תשתית של העיריה באמצעות כלים כבדים, כתוצאה מכך נחסמה אחת מהגישות לרחוב ובנוסף גם חניות רבות, על כן החנתי את רכבי על המדרכה האם בשל כך יש לי עילה מבוססת לביטול הדוח? בנוסף במידה ועברו מעל ל 30 ימים מאז קיבלתי את הדוח ועדיין לא הגשתי את הבקשה, האם עדיין אוכל לבקש לבטל דוח זה תודה

עו"ד שי גלעד

משה וודאי שמת לב כי זהו פורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים. אי לזאת עליך להפנות את שאלתך לפורום המתאים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים