יוסי

חידוש רישיון לאחר פסילה

שלום, השבוע סיימתי שלילה של 27 חודש בגין נהיגה בשיכרות בהיותי נהג צעיר. עברתי את רף אחוז האלכוהול בכמות מועטה ואעפ"כ יצאתי עם שלילה נכבדת וזה ללא שום עבר פלילי או תעבורתי בעבר. ניגשתי למשרד הרישוי ע"מ לחדש את הרישיון ושם נאמר לי שצריך למלא טפסים ולשלוח אותם למכון 4 ששם יוחלט אם אני כשיר לחדש את הרישיון, וכששאלתי כמה זמן זה עלול לקחת עד שאני מוזמן לשם, במשרד הרישוי טענו שזה יכול לקחת בערך חצי שנה .. האם ניתן לקצר באיזשהו אופן את משך זמן ההמתנה הכל כך ארוך למכון 4 ? ומה הסיכוי שלי כעת ממכון 4 לאפשר לי את חידוש השלילה במצב זה ? בתודה מראש

עודד

אני כבר מחכה 7 חודשים מאז שנגמרה השלילה לתשובות מהמכון הרפואי זה כל פעם עוד בדיקות ועוד בדיקות.. קח עורך דין שיטפל לך בזה מהר יותר

עו"ד שי גלעד

שלום יוסי. אנני עוסק בקיצור תורים. אני מניח שאם תפנה למרב"ד ( אגד , זה לא נקרא מכון 4 , זהו המכון הרפואי לבטיחות בדרכים שהיה בזמנו ברחוב הארבעה בתל אביב וכיום ברחוב מנחם בגין) , תוכל לבקש מהם לקדם את התור שלך. סיכוייך לקבלת הרישיון תלויים בחוות דעת הרופא המוסמך לאחר שתעבור את הבדיקות במרב"ד. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים