עמי

רישיון נהיגה זמני עד טיפול של משרד הבריאות

אני בגיל 70 .שלחתי למשרד הרישוי את האישור הרפואי שהרופאה שלי כתבה .האישור נשלח באפריל .בחודש יולי קבלתי מכתב ממשרד הרישוי שהטופס נשלח למשרד הבריאות ואני אקבל מהם הודעה .לא קבלתי ממשרד הבריאות שום מכתב.פניתי אליהם בתחילת חודש אוקטובר(הרישיון אמור להתחדש ב-21/10/15) ונאמר לי כי אין להם שום מכתב ממשרד הרישוי,פניתי למשרד הרישוי ברחובות ב-15/10ונאמר לי כי שכחו לשלוח למשרד הבריאות את הטופס שלי .נתתי להם העתק של המכתב הרפואי.ונאמר לי שיפקססו למשרד הבריאות.התקשרתי היום20/10 למשרד הבריאות אך לא יתקבל שום פקס או מכתב .מחר בערב יפוג תוקף הרישיון שלי. האם אפשר לקבל רישיון זמני עד הטיפול של משרד הבריאות? בתודה עמי

עו"ד שי גלעד

עמי. אני מציע שתפנה למשרד הרישוי ותבקש רישיון זמני עקב רשלנותם בטיפול בטופס שלך

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים