חגית נימני

זימון למכון בטיחות בדרכים לאחר בדיקה במעבדת שינה

שלום רציתי התייעץ לגבי בעלי קיבל הזמנה למכון לבטחות בדרכים מכיוון שעשה בדיקה של מעבדת שינה רציתי לדעת למה בעלי הוזמן לבטחות בדרכים לפסכולג ופסכאטר לעבור בדיקה של חמש שעות למה זה צריך בעלי אדם מאוד אחראי בנהיגה הוא פחד שישללו לו את הרשיון תודה

עו"ד שי גלעד

חגית: למכון הרפואי סמכות לערוך בדיקות לנהג בתחומים שונים. לכאורה אין קשר בין בעיות שינה לבדיקה הפסיכודיאגנוסטית אך יתכן שבמידע שהגיע למרב"ד לגבי בעלך ישנם חשדות לבעיות קוגניטיביות או אישיותיות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים