orit

דו"ח משוטר שלא הזדהה

שלום נסעתי בכביש וניסיתי להשתלב, והיה לי מספיק מקום פנוי להשתלב. הנהג מאחור החליט שלא בא לו שאני אשתלב ונתן גז, אבל כבר הייתי בתוך הנתיב מה שסיכן את שנינו. לאחר מכן עצרנו והוא בא אלי ואמר ש'קיבלת דוח כי חתכת אותי, אני שוטר' ביקשתי ממנו לראות תעודה והוא לא הראה והלך. יכול להיות שאני באמת אקבל דוח? ואם כן, אני יכולה לבטל? מה לעשות? תודה

עו"ד שי גלעד

אורית. על שוטר חלה חובה להזדהות. ככל הנראה , אותו אדם התחזה לשוטר. הפסיקה נזהרה בעדותו של "שוטר מעורב" כך שישנו סיכוי רב לבטל דו"ח שכזה, כמובן שהכל תלוי בנסיבות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים