דודי

פסילת רישיון על אי התאמה אישיותית לנהיגה בטוחה

אם קיבלתי הודעה ממשרד הרישוי שפוסלים לי את הרישיון בשל אי התאמה אישיותית לנהיגה בטוחה , זה אומר שמצאו אצלי בעיות פסיכיאטריות?

עו"ד שי גלעד

לא דודי ,לפחות לא בהכרח. "אי התאמה אישיותית לנהיגה בטוחה" הינה הגדרה כוללת לכל הנימוקים שאינם רפואיים קליניים לדחיית בקשה לרישיון. זה יכול לנבוע אמנם מנימוקים פסיכיאטריים אך גם מנימוקים נרקולוגיים, מנימוקים אישיותיים או קוגניטיביים. את הסיבה המדוייקת ניתן למצא בתיק הרפואי שבמכון הרפואי לבטיחות בדרכים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים