גלית

ערעור על דחיית המכון הרפואי לבטיחות בדרכים

קיבלתי דחיה עקב בעיה בעיניים (תסמונת די נדירה שעדיין מנסים לפענח אותה). כיצד מערערים ומה סיכויי ערעור כזה מנסיונך? אני מורה מקצועית בבית ספר יסודי והנהיגה הכרחית לי

יוסף

קיבלתי דחיה לרישיון על מונית בעקבות תיק פלילי, על פי מה שנרשם במסמך שקיבלתי.

עו"ד שי גלעד

שאלתך אינה מפורטת ולכן קשה להשיב עליה. קיבלת דחייה - האם נדחתה בקשתך לקבלת רישיון פרטי או רישיון בדרגה גבוהה יותר או שמא החליטו לפסול רישיון קיים ? התשובות חשובות לשקלול התשובה. הערעור הוא לועדת הערר לענייני רישיונות נהיגה בתל השומר. לגבי הסיכויים- תלוי באופי הפגם בראייה ובסוג הרישיון המדובר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים