אבי

קבלת רישיון נהיגה לאחר ניתוח ציסטה בעצם הזנב

אני אמור לעבור ניתוח ציסטא בעצם הזנב זה בטוסיק האם זה יכול להוות בעיא לרשיון נהיגה

עו"ד שי גלעד

שלום אבי. אינני רופא ואיני יודע לענות לך באספקט הרפואי. אוכל לומר לך שאם הרופא המטפל יחשוב שבעקבות הניתוח שתעבור יש סכנה בנהיגתך, הרי שהוא יעביר את המידע אודותיך למכון הרפואי לבטיחות בדרכים שיזמנו אותך ויבדקו האם כך. על פניו, לא נראה שמדובר במקרה שבגינו נדרש דיווח למכון, ואולם שוב אחזור על הסתייגותי כי מדובר בשאלה רפואית. רפואה שלמה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים