אלברט

חידוש רישיון לאחר פסילה

1. ב 2006 במשרד רישוי מסרו שרק לאחר שנתיים של פסילה על ידי המרב"ד יש צורך במבחן עיוני חוזר ולאחר שלוש שנים במעשי. זה נכון ? 2. לגבי קבלת רישיון דרך המרב"ד למי שיש עבר פסיכיאטרי, הנבדק צריך להיות במעקב -זה משנה אם מעקב כפוי או בהסכמה ? (אצל פסיכיאטר)

עו"ד שי גלעד

החוק מדבר ברישיון שפג תוקפו לאחר שנה שאז יש צורך במבחן עיוני ומעשי . שאלתך השנייה אינה ברורה. למי שיש בעייה פסיכיאטרית , רופא המרב"ד יקבע אם הוא כשיר לנהיגה אם לאו ויתכן שימליצו על מתן רישיון תחת ביקורת תקופתית.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים