גידי

הפנייה למרב"ד ממשרד הרישוי

שלום לך מר גלעד לפני עשרות שנים ניפסלתי ע"י המרב"ד לקבל רשיון נהיגה על אוטובוס בתהליך של אבחון פסיכולוגי שבמאבקי דאז קראתי לזה נבואה הזויה שבינה למציאות אין כלום. ואכן, במהלך עשרות השנים שחלפו עסקתי בתפקידים שיש בהם כדי לתקוף את החלטת המכון כדי להסיר את הרישום שמככב על שמי מקדמת דנא. ייאמר עוד, כי אין לי עברות פליליות ותעבורתיות, בריא מבחינה פיזית לחלוטין, ומשמש בשנים האחרונות כנהג מתנדב עתיר הערכות צמוד למפקד יחידת התנועה במשטרה. השאלה, אם קיים הליך משפטי שיכול להסיר את הרישום שאינו מזיק לי כיום, אך תחושת ההשפלה דאז עדיין חרוטה בנשמתי. בתודה והרבה בריאות,

עו"ד שי גלעד

הבדיקה שנערכה לך לפני שנים רבות , קבעה ככל הנראה( כמובן שהחומר לא הוצג בפני) שאינך מתאים אישיותית לנהיגה בטוחה באוטובוס. הרישום , אם קיים עוד, מצוי במסמכי המרב"ד ומשרד הרישוי. אין דרך למחוק או להשמיד את הבדיקות והממצאים אך אתה יכול להגיש כיום בקשה לרישיון נהיגה באוטובוס ואם תעבור את כל הבדיקות בהצלחה הרי שהקביעה מן העבר כבר לא תהייה רלוונטית יותר. בהצלחה !!!

גידי

ערב טוב, אני שם לב שאתה עונה לכולם, וזה לא מובן מאליו, ולכן, נותר לי לאחל לך הרבה בריאות.יישר כח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים